"Újra kórházba kellett szállítani" - Forgács Gábor lánya mesélt a színész állapotáról

Forrás: Facebook/Gábor Forgács -
betegség Forgács Gábor rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színészről nem rég derült ki, hogy prosztatarákban szenved. Forgács Gábort megoperálták, majd a kórházi kezelést követően hazaengedték. Ám sajnos az állapota romlott, ezért úgy döntöttek a családdal, hogy inkább ismét szakértői kezek között lábadozzon.

Forgács Gábort prosztatarákkal műtötték meg nem rég, az operáció hatórás volt. Ezt követően sokáig kórházban lábadozott, majd végre hazatérhetett. A színész nagyon boldog volt, hogy ismét a saját ágyában alhat, és a családjával lehet.
„Az én kedvesem, Ildi már elkezdte a feltáplálásomat, isteni finomságokat készít a gyöngytyúklevestől a sült kacsacombig. Várom a nagy sétákat, illetve azt, hogy újra dolgozhassak az itthoni kis stúdiómban. Nagyon jó újra a saját ágyamban aludni" – mesélte a Blikknek Forgács Gábor, aki 24 kilót fogyott a betegsége miatt.

Forgács Gábort visszavitték a kórházba. Forrás: Facebook/Gábor Forgács

Sajnos azonban nem tartott sokáig az öröm, a színész ugyanis gyengébbnek kezdte érezni magát az otthoni lábadozás után, így családjával úgy döntöttek, hogy mégis visszamegy a kórházba, ahol szakértők felügyelik a gyógyulását.

„Édesapámat kedden délelőtt újra kórházba kellett szállítani. A hazatérése utáni első napokhoz képest a maximális gondoskodás ellenére gyengébbnek érezte magát. A biztonsága érdekében apuval közösen úgy döntöttünk, hogy jobb neki, ha szakemberek vigyáznak rá ismét. Ahogy eddig, most is a legjobb kezekben van a Semmelweis Egyetem intenzív terápiás osztályán. Biztosak vagyunk abban, hogy prof. dr. Gál János csapata mindent elkövet a gyógyulásáért. Apu most is nagyon hisz abban, hogy teljesen felépül" – mesélte a Blikknek a színész lánya.
A család úgy döntött, ezután nem szeretne Fogrács Gábor kórházi kezeléseiről, illetve a betegségéről beszélni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.