Pásztor Erzsi nem érzi magát biztonságban: "A nézők maszk nélkül ülnek a színházban"

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Maszk koronavírus Pásztor Erzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig nem látott ütemben terjed hazánkban a koronavírus, vannak, akik bagatelizálják a járványt, sokan pedig félnek. Az utóbbiak közé tartozik Pásztor Erzsi is. A színésznő elmondta, tavasszal is aggódott, de most sokkal jobban fél, mint akkor. 

„Tavasszal sem voltam nyugodt, de most egy kicsit jobban félek, mert már visszatértem a színpadra. Nekem sajnos az a tapasztalatom, hogy a nézők maszk nélkül ülnek a színházban. Nagyon örülünk persze, hogy újra játszunk, annak meg méginkább, hogy a közönség végigneveti az előadásokat, de én nem érzem magam biztonságban. A rengeteg nevetés maszk nélkül, az mind ott van a levegőben" – mondta el a Tények Plusznak a 83 éves Pásztor Erzsi.

Fotó: Polyák Attila - Origo

„Most talán jobban félek, mint tavasszal! Akkor be voltam zárva, nem voltam kitéve semminek. Félreértés azonban ne essék! Én most nem szeretnék bezárva lenni, és azt sem mondom, hogy az embereket tegyük karanténba, csak jó lenne, ha figyelmesebbek lennénk. Ne másszunk egymás hátára" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.