Vajna Tímea kigyógyult ugyan a koronavírusból, de súlyos szövődményekkel kezelik

Forrás: Instagram/timeavajna -
Vajna Timi szövődmény koronavírus Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár napja, hogy Vajna Tímea elárulta, ő maga is elkapta a koronavírust, ám ezzel egyidőben örömmel számolt be gyógyulásáról is. Úgy tűnik azonban, hogy sokakhoz hasonlóan, Andy Vajna özvegyénél is komoly szövődmények léptek fel.

Bár a betegséget leküzdötte Vajna Timi szervezete, a szövődményei miatt tüdőgyógyászatra kell járnia, tudta meg a Blikk.

Vajna Tímea kigyógyult ugyan a koronavírusból, de súlyos szövődményekkel kezelik Forrás: Instagram/timeavajna

"Még most sem vagyok százszázalékos, sportolni, futni egyáltalán nem bírok, mindentől kifulladok. A családommal nem találkoztam, itthon voltam egyedül, az állatokat próbáltam ellátni és takarítottam, amikor kicsit jobban éreztem magam. A céges ügyeket intéztem e-mailen, feküdtem, filmeket néztem. (...) Ma voltam újra tesztelésen, pénteken lesz eredmény, valószínűleg tüdőgyulladásom van. Bent akartak tartani a kórházban, végül hazaengedtek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.