Galambos Lajos koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn folytatódott volna Galambos Lajos büntetőpere, de elnapolták, mivel a vádlottak körében felmerült a Covid-19 érintettség. Azóta kiderült, a trombitaművész és felesége nem fertőzött, de fiuk elkapta a vírust. 

„Az az igazság, hogy István fiam betegedett meg. Amikor azt tapasztalta, hogy elment az ízlelése és a szaglása, azonnal szólt nekünk és természetesen el is vonult a birtok egy elszeparált részébe, hogy senkivel ne kerüljön kontaktusba. Ezután elvégezték rajta a koronavírus-tesztet, aminek az eredménye pozitív lett" - mondta el a Ripostnak Galambos.

„Igazából Istvánkának nincsenek komoly tünetei. Főként rossz közérzetre panaszkodott, de már egyre jobban van. Boglárka és én persze azonnal önkéntes karanténba vonultunk és elvégeztettük a tesztet. Az eredményeket ma kaptuk meg és mindketten egészségesek vagyunk. A fiunkkal nem találkozhatunk és ezt a rendőrség is folyamatosan ellenőrzi" - tette hozzá a zenész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.