Agytumorral diagnosztizálták az énekest: az életéért küzd

Forrás: tomparkerofficial/Instagram -
agytumor The Wanted Tom Parker énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A The Wanted énekese, Tom Parker a közösségi oldalán árulta el, hogy nemrég agytumorral diagsznosztizálták. 

Szörnyű időszakon megy keresztül a The Wanted énekese, Tom Parker és családja, a 32 éves Parkernél nemrég agytumort diagnosztizáltak. Az énekesnél egyből megkezdték a sugárkezelést és a kemoterápiát, bízva abban, hogy javítanak Parker állapotán- írja a Daily Mail.

Az orvosok diagnózisa szerint az énekes 4-es grádusú agydaganatban szenved, ami azt jelenti, hogy a tumor akár 2-3 nap alatt a kétszeresére képes nőni. Az információk és a vizsgálati eredmények birtokában az orvosok 3-18 hónapot jósolnak Parkernek.

Tom és felesége, Kelsey 2016-ban jegyezték el egymást és két évvel később 2018-ban fogadtak egymásnak örök hűséget. Egy évvel az esküvő után megszületett kislányuk, Aurelia Rose és jövő nyárra várják második kisbabájukat.

A családapa közösségi oldalán, állapotos feleségével és kislányával közös fotóval jelentette be a borzalmas hírt, bejegyzésében arra kérte a rajongókat, hogy ne sajnálják őt, ehelyett küldjenek sok pozitív energiát és szeretetet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.