Komoly baleset miatt szállították kórházba Détár Enikőt

Forrás: TV2 -
Détár Enikő sérülés baleset kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Détár Enikő balesetéről szinte alig tudott idáig néhány ember, pedig komoly sérülést szenvedett a színésznő.

Détár Enikőt senkinek sem kell bemutatni: a szuperszexi színésznőről ugyanis mindenki tudja, mennyire fegyelmezett és precíz, ha teljesíteni kell. Nem csoda, hogy a Dancing with the stars című műsorban fantasztikusan szerepel, és nyilván, az sem kérdéses, hogy emögött rengeteg munka van.

Azt azonban csak kevesen tudják, hogy Enikő súlyos balesetet szenvedett az egyik próba alkalmával, ám most elmesélte a részleteket.

Détár Enikő és Baranya Dávid Forrás: TV2

"Oldalról ugrottam a szófára, ami megbillent, kicsúszott a lábam, és teljes testsúllyal a karfára estem arccal. Megszűnt a világ!" - kezdte a színésznő, aki ugyan látta a tükörben, hogy valami nincs rendben az orrával, de arra kérte a társát, Baranya Dávidot, hogy tekintsenek el ettől, és gyakoroljanak tovább. A férfi azonban úgy érezte, nem hagyhatják figyelmen kívül Enikő kétes állapotát.

Kaptam tetanuszt, kiderült, hogy letört egy kis csont az orromból, ami el is ferdült, már nem szimmetrikus.

hot! magazin

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.