Liptai Claudia férjét szirénázó mentő vitte kórházba: "Soha nem felejtem el a pillanatot"

Forrás: Liptai Claudia - Instagram -
mentő Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia közösségi oldalán mesélt a koronavírusról, ami a családjukat sem kímélte.

Ahogy azt a Life.hu is megírta, Liptai Claudia koronavírus-tesztje is pozitív lett. Nem csak ő, de férje is elkapta a vírust. Míg Claunál enyhe tünetekkel jelentkezett csak a betegség, addig férjét mentő vitte kórházba.

Liptai Claudia - Instagram Forrás: Liptai Claudia - Instagram

"Hosszú idő óta ez a kedvenc képem. Miért? Most, hogy már túl vagyunk a nehezén elmesélem 1 hónapos kálváriánkat. Amikor elkaptam a vírust és mindannyian otthon voltunk,megpróbáltam elszeparálódni.De mivel nem a Buckingham palotában élünk ez nem volt más mint: missonimpássziböl.Egy darabig úgy tűnt Ádám nem kapta el aztán a karanténunk végén tesztet csináltatott, ami pozitív lett. Már az elején látszott, hogy ugyanaz a vírus rá teljesen más hatással van. Nagyon köhögött, a többi tünet mellett. Várta türelmesen ahogy a protokollban meg van írva, hogy majd enyhülnek a tünetek. Nagyjából a köhögést kivéve minden eltűnt az ötödik napon. A köhögés nem csillapodott én pedig egyre inkább éreztem itt valami nincs rendjén. Már majdnem letelt az ő karanténja amikor rosszabbra fordult az állapota. Felszökött a láza és nagyon elesett lett. Azonnal hívtam az orvost aki szinte rámkiabált, hogy nyomban hívjak mentőt. Soha nem felejtem el a pillanatot amikor én elindultam egyedül a kisfiamért az óvodába a férjemet pedig egy szirénázó mentő vitte el ugyanazon az úton. Néhány óra múlva hívott Ádám -aki eddigre már beszélni is alig tudott- hogy nagy kiterjedésű tüdőgyulladása van és átviszik majd az intenzív részlegre. Biztos ismeritek azt az érzést amikor kirántják a szőnyeget a lábatok alól. Nekünk a rákövetkező napok ezzel a lebegéssel teltek. Próbáltam lavirozni a gyerekek a munka és a napi ezer telefon között Ádámmal. Esténként ültem egyedül a kanapén és csak sírtam" - vallott közösségi oldalán őszintén a gyönyörű színésznő.

A teljes szöveget és a fotót ITT nézhetitek meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.