Így lepte meg Lékai-Kiss Ramóna koronavírusos férjét - Fotó

Lékai Máté Lékai-Kiss Ramóna Kiss Ramóna koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég derült ki, hogy Lékai-Kiss Ramóna férje koronavírusos lett. Nos, a beteg férfi megmutatta, miként gondoskodik róla felesége.

A Dancing with the Stars női műsorvezetője, Lékai-Kiss Ramóna mindent megtesz, hogy férje számára a lehető legkomfortosabb legyen az elszeparáltság. Ő és közös fiúk, Noé ugyanis a nagyszülőköz költöztek, hiszen ilyen esetben a lehető legkevesebbet szabad csak érintkezni a beteggel, még a családtagok számára is.

Lékai Máténak azonban szernecséje van, felesége ugyan nem csókolhatja és nem ölelheti, de szerelmét és óvó gondoskodását így is kifejezi. A koronavírusos férj rövid videókban mutatta meg, hogy párja mivel lepte meg. Az ajtó előtti lépcsőre helyezte ugyanis azt a sok finomságot, amivel párja érezheti a családi melegséget: mákosguba, húsleves és rántott hús.

Lékai Máté, Lékai-Kiss Ramóna Forrás: instagram.com/lekaimate

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.