A pornóipar koronázatlan királyát, Roccot is megfertőzte a koronavírus

pornóipar pornó Rocco Siffredi Király koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 56 éves pornósztár, Rocco Siffredi is covidos lett, budapesti otthonában próbálja meg átvészelni a betegséget.

A Budapesten élő expornós, Rocco október közepén utazott feleségével, Tassi Rózsával Rómába, hogy részt vegyen az életét feldolgozó film főszereplőjének kiválasztásában. Az utazáskor még egészséges volt, így valószínűleg egy október 16-i vacsorán kapta el a koronavírust. A hazaút előtt végzett gyorstesztek nem mutatták ki a koronavírust, így több embert is megfertőzhetett.

Itthon azonban éreztük, hogy valami nincs rendben. Mindkettőnknél influenzaszerű tünetek jelentkeztek, ezért óvatosságból otthon maradtunk. Amikor azonban a második gyorsteszt sem mutatta ki a vírust, megnyugodtunk és megölelgettük fiainkat, Lorenzót és Leonardót

– mondta Rocco.

Amikor a fiaik is rosszul lettek, PCR-tesztet végeztettek, aminek az eredménye pozitív lett. Nemcsak Rocco és felesége, de gyerekeik, valamint az egyik fiú barátnője, illetve Siffrediék 70 éves házvezetőnője és annak 75 éves férje is megfertőződött -írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.