Megrendítő: rosszindulatú melanómát találtak Doszpot Evelinnél

Forrás: FEM3 -
melanóma rosszindulatú daganat Doszpot Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kendőzetlen őszinteséggel mesélt betegségéről Doszpot Evelin a Life TV Bréking című műsorában.

Az adásban a rákos megbetegedésekről beszéltek, valamint egy elképesztő történetről, miszerint egy daganatos kislány úgy jött rá halálos betegségére, hogy telefonnal diagnosztizálta magát. Több helyen is zúzódásszerű foltok voltak a testén, az interneten rákeresett a tünetekre, és még mielőtt orvoshoz ment volna, tudta, hogy mi a betegsége.

A nagylányomat rendszeresen hordtam anyajegyszűrésre. Ennek kapcsán utánaolvastam, és tudtam már egy csomó mindent, és vittem az egész családot is: a férjemet, az ikreket. Magamat is rendszeresen figyeltem – kezdte Evelin, aki a rendszeres önvizsgálattal mentette meg saját életét.

Forrás: FEM3

„Másnap hívott a doktornő, hogy: „Evelin baj van!". Harmadnap meg is műtöttek egyszer, rá két hétre megműtöttek másodszor, mert nem elég mélyen vágták ki. Így lett a combomon egy 11 centi széles, 2.5 centi mély vágás" - mondta, majd hozzátette, hogy ő inkább a rendszeres szűrésekben hisz, mintsem az interneten talált okosságokban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.