Súlyos evészavarban szenved a fiatal magyar énekesnő

Forrás: Nagy Bogi/Instagram -
Nagy Bogi bulémia stressz evészavar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Bogi stresszes időszaka miatt lett evészavaros, amit nehezen ismert be magának. 

Az érzékeny énekesnőt nagyon megviseli az a stresszes időszak, amiben jelenleg él: készül az érettségire, mellette pedig lemezén is dolgozik. Feltételezhetően emiatt alakult ki nála bulémia - legalábbis tünetei erre a betegségre engednek következtetni.

Nagy Bogi Forrás: Nagy Bogi/Instagram

"Már általános iskolában is voltak pszichés tüneteim, ha nagy volt rajtam a nyomás. Ráadásul nagyon sokat használom a közösségi médiát, ahol mindenki tökéletesnek látszik. Az utóbbi időben azt vettem észre magamon, hogy stresszevő lettem. Egy-két hete bulimiás tüneteim vannak, van, hogy falási roham tör rám, ilyenkor mindent befalok, amit csak találok a kollégiumban, majd jön az elviselhetetlen bűntudat" - mondta Nagy Bogi a Ripostnak.

„Csodálatos szüleim vannak és szerencsére ismerünk egy nagyon jó gyermekpszichológust. Hozzá fogok fordulni. Én egyébként egyáltalán nem tartom ezt kínosnak vagy szégyellnivalónak. Ezért is döntöttem úgy, hosszas mérlegelés után, hogy nyíltan vállalom a dolgot, és az Instagramon is írok a küzdelmemről. Eleinte nagyon tartottam a rosszindulatú kommentektől, de szerencsére csak pozitív hozzászólásokat kaptam"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.