Kiderült, hogy van most a több agyvérzésen átesett Lerch István

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
agyvérzés Lerch István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lerch István közel négy éve esett át több agyvérzésen is. Felesége elárulta, milyen most az állapota.

A V'Moto-Rock legendás billentyűse, Lerch István közel négy éve szenvedett el több agyvérzést. Tavasszal térhetett haza, miután három évet kórházban és rehabilitásciós intézményekben töltött. A felesége, Enikő nyilatkozott a zenész állapotáról.

Egyre több dologra képes egyedül.

Blikknek

Lerch István zeneszerző-billentyűs-énekes Forrás: MTI/Kollányi Péter

"Pista végig mosolygott, boldog volt, együtt énekeltük az Az légy, aki vagy című nótánkat. Meghallgattuk az augusztusban megjelent Mindenen túl című új lemezem dalait. Fájt a szívem, mert ezen már nincs olyan nóta, amit Pista írt" - mondta Charlie.

"Nem tudom eléggé meghálálni azt a figyelmességet, szeretetet, amit a legnehezebb időkben kaptunk tőlük. Amikor hazahoztam Istvánt a kórházból, rövid időre is féltem egyedül hagyni. Jánosék ezt észrevették és beállítottak egy bébiőrrel. Ezen keresztül még fürdés közben is figyelhetem őt" - mondta Enikő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.