Kórházba kellett szállítani Maradonát: jelenlegi állapotáról nyilatkoztak

Forrás: AFP/Ulises Ruiz -
depresszió Diego Maradona kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három nappal a 60. születésnapja után depresszió jeleivel kórházba került Diego Maradona, minden idők egyik legjobb labdarúgója.

Depresszió miatt szállították kórházba Maradonát. "Egy hete nagyon szomorú, nem volt étvágya" - mondta a legendás futballista egyik stábtagja, aki neve elhallgatását kérte, mert nincs felhatalmazva, hogy beszéljen Maradona állapotáról.

Beszámolója szerint a korábbi argentin csillag állapota nem súlyos, de a személyi orvosa, Leopoldo Luque kórházba vitte, hogy kivizsgálják,

így jelenleg egy La Plata-i magánklinikán ápolják.

Maradona kórházba került Forrás: AFP/Ulises Ruiz

A Gimnasia vezetőedzőjeként dolgozó Maradona pénteken ünnepelte 60. születésnapját, aznap csapata 3-0-ra legyőzte a Patronato együttesét, de a szakember az első félidő vége előtt távozott a kispadról, ami kérdéseket vetett fel az egészségi állapotát illetően. Luque cáfolta, hogy a koronavírussal fertőződött meg Maradona, noha napokig házikaranténban volt, mivel egy munkatársa a betegség tüneteit produkálta.

Nem volt energiája. Ebben a születésnapja is tényező volt, amely bizonyos szempontból nehezítette a helyzetet"

A Boca Juniors, a Barcelona és a Napoli legendája 1986-ban világbajnoki címre vezette az argentin válogatottat - írja az MTI.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.