Pataky Attila a koronavírusról: „A bőröm alá égett a Covid!"

Pataky Attila koronavírus gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit sokkolt a hír, amikor kiderült Pataky Atillát kórházban ápolják, amikor elkapta a koronavírust. Szerencsére meggyógyult és fizikai fájdalmai már nincsenek, de lelkileg nagyon megviselte a fertőzés.

„A bőröm alá égett a Covid! Legalább fél évig, de talán egy évig is eltarthat, mire teljesen felépülök belőle. Nincs benne rutinja senkinek" - kezdte a Blikknek, majd hozzátette, hogy lelkileg is megtépázta a vírus.

„Még makacsul itt van bennem a koronavírus emléke meg az apró maradványai. A fizikum regenerálódik a legnehezebben, ezt mindennap tapasztalom, de a lelkem sem tud honnan elég erőt meríteni. Nincs sok okom a derűlátásra, mert rémisztő irányba tart a világ. Szerencsére még maradt bennem abból a rengeteg energiából, amit a kórházban fekve árasztottak felém. Azok a szeretetnyalábok segítettek talpra állni, ami a Kárpát-medencéből érkezett felém" - majd hozzátette, hogy a betegeskedés ideje alatt jó pár kilótól megszabadult.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

„Nyolc kiló ment le rólam, abból egy hármas már visszajött. Ez egy hosszabb futam lesz" – vélekedett az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.