Lányát sem engedte közel magához a koronavírusos Fésűs Nelly

Forrás: wphoto/Instagram/nellyfesus -
koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznőnek is pozitív lett a koronavírus-tesztje, szerencsére tünetei nem voltak, de így is nehezen élte meg, hogy el kellett szeparálnia magát a családjától.

Fésűs Nelly megdöbbentette, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztje, mivel egyáltalán nem érzett semmit. Ennek ugyan örült, de így is számos kellemetlenséggel járt a betegség a mindennapokat tekintve.

„Most is érzem az ízeket, illatokat, és ahogy itthon pakolgatok, semmi fáradtságot vagy gyengeséget nem érzek. Ennek ellenére rosszul érintett az eredmény, mert rengeteg munkát kellett lemondanom" – árulta el Kiskegyednek adott interjújában.

Fésűs Nelly is elkapta a koronavírust. Forrás: wphoto/Instagram/nellyfesus

Ám mégsem ez volt a legrosszabb, hanem, hogy Nelly nagyon félt attól, hogy a családja is elkapja a betegséget. Nagyobbik lánya, Csenge ezért az édesapjához költözött. Kislányától és férjétől pedig igyekezett otthon teljesen elszeparálódni, napokig egyáltalán nem érintkeztek. A színésznő nehezen élte meg, hogy távol kellett maradnia kislányától.

„Az a legrosszabb, hogy nem tud odajönni hozzám, nem tud megölelni engem, de okos, stramm kislány, mindent megért"

– mesélte Nelly.
Szerencsére Elza tesztje negatív lett, de úgy döntöttek egy darabig ennek ellenére nem megy óvodába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.