Olyan túlsúlyos volt a nő, hogy vérrögök keletkeztek a tüdejében - Fotók

betegség elhízás túlsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 47 éves nő elképesztő átalakuláson ment keresztül, melynek következtében több, mint 50 kilótól szabadult meg. Még éppen időben. 

Jayne Johnson élete során nem sokat foglalkozott a kalóriák számolgatásával. Mindig azt ette, amihez éppen kedve szottyant, és a mennyiségeket sem számolgatta soha. Meg is lett a böjtje, ugyanis az egykor 130 kilós nőnek egyszer csak komoly fájdalom jelent meg a lábában, ezért orvoshoz fordult.

A szakember megállapította, hogy többtucat vérrög van Jayne tüdejében, ez okozza a légzési nehézségét. Az orvos elmondta neki: ha élni szeretne, le kell fogynia. A 4 gyermekes édesanyja pedig több, mint 50 kilót fogyott kevesebb, mint egy év alatt, az eredmény bámulatos - írja a Mirror.

Jayne elárulta, eleinte nehéz volt belevágni, hiszen eddig is az okozott problémát, hogy nem tudta fékezni az étvágyát. De elmondása szerint az első pár hét után már látványos eredménye volt a munkájának, ez pedig óriási motiváció volt számára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.