Aggódnak Majka állapota miatt, Curtis posztja után még inkább

Majka Curtis koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírussal küzdő Majka két napja nem jelentkezett be a Közösségi oldalakon, pedig azt ígérte, minden nap hírt ad az állapotáról. A rajongók aggódnak, Curtis posztja pedig újabb találgatásokat indított el.

Majka a múlt héten mesélt arról, hogy elkapta a koronavírust, és nincs jól, lázzal küzd. Majd amikor megvizsgálták a tüdejét, jobbnak látták, ha benn tartják a kórházban.

A rapper még innen is tudósított rajongóinak. Szerencsére néhány nap múlva hazaengedték, viszont azóta nem jelentkezett, és senki sem tudja, milyen állapotban van.

Curtis pedig több közös emléket is megosztott kettőjükről a Facebookon, így kíván neki jobbulást. Ám a rajongók ettől még inkább megijedtek, szerintük a rapper azért tehette ezt ki, mert barátja nincs jól. Bízzunk benne, hogy Majka hamarosan jelentkezik, és megnyugtató hírekkel szolgál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.