Döbbenet: lázcsillapítóval cselezik ki a hőmérőzést egy magyar cég dolgozói

Forrás: Fekete Rajmund -
láz Müller Cecília koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Panasz érkezett az NNK-hoz miszerint az egyik cégnél több fiatal dolgozó lázasan jár be dolgozni. Hiába van testhőmérséklet-mérés a bejáratnál, gyógyszerekkel leviszik a lázukat, hogy munkába mehessenek.

Az Operatív Törzs pénteki sajtótájékoztatóján arról is beszélt, hogy egy bejelentés érkezett a Nemzeti Népegészségügyi Központba, mert egy cég dolgozói, többnyire a fiatalok lázasan járnak be dolgozni.

A kapuknál testhőmérséklet-mérés van, ahogy sok helyen, és természetesen hazaküldik azt, akinek hőemelkedése vagy láza van, mert fennállhat a koronavírus-fertőzés gyanúja.

A fotó illusztráció. Forrás: Fekete Rajmund

Ennél a cégnél viszont a fiatalokat úgy tűnik, ez cseppet sem izgatja, mivel a gyanú szerint lázcsillapítóval cselezik ki az ellenőrzést, hogy mehessenek dolgozni, nem törődve azzal, hogy másokat megfertőzhetnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.