Segítsen, aki csak tud - Vérplazmát kap Balázs Fecó

vérplazma Balázs Fecó koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Fecó lélegeztetőgépre került, miután elkapta a koronavírust. A zenész állapota szerencsére stabil, de a gyógyulásához nagyon fontos, hogy összefogjunk. 

Ahogy azt korábban megírtuk, intenzív osztályon, lélegeztetőgépre kapcsolva fekszik Balázs Fecó, akit koronavírus miatt szállítottak kórházba. A rajongói is nagyon aggódnak az állapotáért, saját vérplazmájukat ajánlják fel a zenésznek.

Balázs Fecó családjának kérésére Várkonyi Attila, azaz DJ Dominique tájékoztatja a nyilvánosságot az énekes aktuális állapotáról. A lemezlovas arra kéri az embereket, adjanak minél többen vérplazmát, segítsék a Korál énekesét és a többi beteget.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Az a jó hír, hogy stagnál az állapota, tehát továbbra is stabil. A felesége, Imola volt bent a kórházban, de Fecóhoz nem mehetett be az intenzív osztályra. Fecó kapott vérplazmát, és nagy szüksége van még rá, így arra kérünk minden gyógyult koronavírusos embert, aki tud, adjon vérplazmát, mert életeket menthet vele" - mondta a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.