Dancing with the Stars: kiderült, miért esett össze Horváth Tamás

Forrás: BENCE.BARSONY -
TV2 Dancing with the Stars ájulás Horváth Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Ripostnak nyilatkozott az énekes egyik ismerőse: Horváth Tamás teljesen kimerült.

Szombat este mindenkit meglepett a hír, miszerint Horváth Tamás nem folytatja tovább szereplését a Dancing with the Stars-ban. Tamás elájult a próbán, aminek következtében komoly sérülést szenvedett, beverte a fejét. Mentővel szállították kórházba. A Ripostnak egy informátor mesélte el, mi is történt:
"Tomi az utóbbi hetekben betegeskedett és gyakran érezte gyengének magát. Ugyanakkor folyamatosan próbált, de végül a szervezete nem bírta a kemény megterhelést. Ezért veszítette el az eszméletét az utolsó színpadi próbák egyikén. Elég komolyan beverte a fejét. Végül az orvosok közölték vele, hogy egy időre mindenfajta fizikai megterheléstől tartózkodnia kell, hogy újra megerősödjön."

Horváth Tamás kiszállt a Dancing with the Stars-ból Forrás: BENCE.BARSONY

Az informátor azt is hozzátette, hogy Tominak az a feszültség sem tett jót, ami kialakult közte és a táncpartnere között. Az énekes felesége féltékenykedett és vitázott, ha a táncpartnerek túl közel kerültek egymáshoz. Horváth Tamás ugyan ezt tagadta, de a stábtagok közül többen is fültanúi voltak a veszekedéseknek. A lap úgy tudja, Tamás már jobban van, szigorúan betartja az orovok utasításait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.