Ezzel a csodaszerrel lábalt ki a koronavírusból Gór Nagy Mária

Forrás: TV2/Mokka -
koronavírus Gór Nagy Mária gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő szinte sosem betegeskedik, ám a koronavírus őt is ledöntötte a lábáról. Gór Nagy Mária viszont maga készített egy csodakoktélt, amitől sokkal jobban lett.

Gór Nagy Mária is elkapta a koronavírust, és noha a színésznőn általában nem fognak ki a betegségek, most ő is ágynak dőlt. Alig tudott enni, és semmi ereje nem volt. Viszont minden nap ivott egy saját maga által készített csodakoktélt, amitől látványos lett a javulás.

Gór Nagy Mária túlvan a koronavíruson. Forrás: TV2/Mokka

„Szerencsére remekül vagyok, semmi bajom, teljesen tünetmentesen élem a napjaimat. És hogy mi a titkom? Nos, minden nap apró darabokra vágtam kétujjnyi gyömbért, leforráztam, és amikor már nem volt olyan forró, akkor hozzákevertem egy kanál mézet, és ráfacsartam egy nagy citromot. Ezt a csodakoktélt szigorúan mindennap elfogyasztottam, és azt kell mondjam, hogy fantasztikus hatással volt a szervezetemre! Annyira megerősödött az immunrendszerem, hogy biztos vagyok benne, ez is közrejátszott abban, hogy le tudtam győzni a betegséget" - árulta el a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.