Hirtelen lett rosszul a koronavírusos nő a szülése után, nem tudták megmenteni

Forrás: Shutterstock -
baba szülés tragédia koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az állapotos Erika Becerra a nyolcadik hónapban fertőződött meg a koronavírussal, ám nem voltak súlyos tünetei. Szülése után azonban váratlanul rosszul lett, és elhunyt.

A 33 éves Erika Becerra második gyerekét várta. A detroiti anyuka azonban a nyolcadik hónapban koronavírusos lett. Ám úgy tűnt, nincsenek súlyos tünetei, és minden rendben van vele.
A szülés is normálisan lezajlott, ám már nem vehette karjaiba a kisbabát, mert azt követően hirtelen rosszra fordult az állapota, olyannyira, hogy nem tudták megmenteni az életét.

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

„Minden rendben volt, miután elfolyt a magzatvíz, normálisan zajlott a szülés, semmilyen komplikáció nem lépett fel. Aztán miután a baba világra jött valami történt..." – mesélte megtörten a nő testvére.
A család értetlenül áll a történtek előtt, egyáltalán nem számítottak arra, hogy a kisbaba anyuka nélkül nő majd fel – írta People.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.