Döbbenet: kislánya születésével eltűnt Tóth Gabi májáról a daganat

Tóth Gabi daganat gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi most beszélt először arról, hogy évekkel ezelőtt daganatot találtak a máján, ami miatt a transzplantáció is szóba jött. Csakhogy miután Hannaróza megszületett, ez teljesen eltűnt a testéből.

Tóth Gabinak minden vágya volt, hogy édesanya legyen, ám rögös út vezetett idáig. Miután kislánya megszületett - éppen a járvány idején -szintén nehéz időszakot élt meg az újdonsült anyuka, ahogy sokan másik is ilyenkor, az alváshiány és a hormonok ugyanis kikészítették.

„Egy hónapos volt Hani, amikor teljesen összeomlottam. Üvöltve sírtam, hogy nem bírom tovább" – vallotta be Gabi a Story Magazinnak.

Tóth Gabi májáról eltűnt a daganat a szülés után. Forrás: Tóth Gabi/Instagram

Szerencsére párja segítségével hamar túllendültek ezen a nehéz időszakon. Gabi elárulta, egészségét is Hannarózának köszönheti, hiszen szülése után eltűnt a daganat, amit anno a máján találtak. Akkor az orvosok a transzplantációt javasolták, viszont az énekesnő a lista 84. helyére került, így inkább együtt élt vele.

Amikor terhes volt, nagy esély volt rá, hogy a hormonok miatt növekedni fog, akkor viszont a máját el kellett volna távolítani. Ám amikor kislánya születés után fél évvel visszament a kontrollra, kiderült, hogy a daganat teljesen eltűnt.

„Nincs ott. És ezt betudom annak, hogy meggyógyított a gyerek."

– vélekedik Gabi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.