Sydney van den Bosch: "Nem attól függ a nőiesség, megvannak-e a melleim vagy sem"

Forrás: Sydney van den Bosch/Instagram -
mellrák daganat öröklődő betegség Sydney van den Bosch
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell először beszélt arról, hogy édesanyja súlyos betegséggel küzdött anno, és mivel ez öröklődhet, Sydney van den Bosch mindent megtesz azért, hogy egészséges maradjon.

Nem volt könnyű gyerekkora Sydney van den Boschnak, ugyanis édesanyjánál mellrákot diagnosztizáltak.
,,Soha nem felejtem el azt a napot, amikor anyukám leültetett a kanapéra, majd elárulta, hogy súlyos beteg"- mesélte a Story Magazinnak Sydney.

A 25 éves modell bevallotta, sokszor sírt éjszakánként, mert rettegett attól, hogy elveszíti édesanyját.
A nőnek el kellet távolítani a melleit, de a kezeléseknek hála sikerült meggyógyulnia. Sajnos azonban pár évre rá a petefészkében is daganatot találtak, de ezt is sikeresen legyőzte.

Ez a fajta betegség örökletes, így Sydney tisztában van azzal, hogy őt is utolérheti, hiszen a családban már négy generációt sújtott.
A modell éppen ezért egy vizsgálaton vett részt, amely kimutatja, milyen mértékben hajlamos a daganatos betegségre. Ha ez 80 százalék felett van, akkor tanácsos eltávolítani a melleit, a petefészkeit és a méhét is. Az eredményre még egyelőre várni kell...

Sydney van den Bosch édesanyja súlyos betegséggel küzdött. Forrás: Sydney van den Bosch/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.