Elvetélt Hajdú Péter menyasszonya - A terhesség majdnem az életébe került

Forrás: instagram.com/hajdu.peter.official -
operáció terhesség vetélés méhen kívüli terhesség Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péterék boldogsága nem tartott sokáig, miután megtudták, hogy kisbabájuk lesz. Eszter rosszul lett, elvetélt, életét tulajdonképpen a párja mentette meg - írja a Blikk.

Eszter és Péter éppen a Balatonra akartak utazni, amikor a lány rosszul lett. Az erős hasi görcsökre fájdalomcsillapítót vett be, de orvoshoz nem akart menni. A showman azonban ezt nem engedte, és Eszter ennek köszönheti az életét. A vizsgálatok után az orvos közölte, ha nem lépnek azonnal közbe, Eszternek órái vannak csak hátra.

Hajdú Péter és menyasszonya, Eszter Forrás: instagram.com/hajdu.peter.official

"Kiderült, hogy elrepedt a petevezetékem, belső vérzésem van, és mire beértünk a kórházba, már másfél deci vér volt a hasüregemben. Azt mondta az orvos, csak körülbelül két-három órám van csak hátra" - mesélte Hajdú menyasszonya, akit először nem akartak megoperálni a sok kedvezőtlen tényező miatt. A műtét végül jól sikerült, Eszter már otthon lábadozik. Most a lelki traumát próbálják feldolgozni: "25 évesen elfogadni a tényt és szembesülni azzal, hogy méhen kívüli terhességed van és az életed is veszélyben, nem könnyű. Az első kérdésünk természetesen az volt, hogy ha eltávolítják az egyik petevezetékem, lehetek-e még anya. Csak utólag fogtam fel, min is mentünk keresztül. Péter megmentette az életemet. Ha nem veszekszik velem, hogy menjünk be a kórházba, nem élem meg a hétvégét. És amit utána tett értem, amilyen türelemmel és szeretettel ápolt, mintha őt nem érte volna ugyanakkora veszteség."

Hajdú Pétert is nagyon megviselte az eset, mostanra azonban már kicsit megnyugodott: "Most annak örülök, hogy Eszter jól van és mellettem van, nagyon nehéz volt megélni. Ebben a pillanatban a testi és lelki gyógyulására koncentrálunk és bizakodva tekintünk a jövőbe. Az orvosok megnyugtattak, hogy páros szervről van szó, így egy petevezetékkel is lehet kisbabánk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.