Egy 11 napos koronavírusos csecsemőt ápolnak az intenzív osztályon – Fotó

koronavírus újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy török kórházban ápolják azt a mindössze 11 napos újszülött csecsemőt, aki születése után megfertőződött a koronavírussal. Drámai fotók kerültek ki arról, ahogy a nővér éppen ringatja a kisfiút.

A kisfiú négy nappal a születése után került az isztambuli Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Sürgősségi Kórház intenzív osztályára koronavírus-fertőzéssel. Most megható fotók kerültek ki róla, amint egy nővér ringatja a babát etetés után. A szülei sajnos nem lehetnek egy darabig vele – írta a Blikk.

Koronavírussal fertőzött 11 napos csecsemőt tart karjában egy nővér, miután megetette az isztambuli Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Sürgősségi Kórház intenzív osztályán Forrás: MTI/AP/Emrah Gürel

Törökországban egyébként az utóbbi napokban jelentősen csökkent az új betegek száma, ami bizakodásra ad okot, úgy tűnik, leszállóágban van a járvány ott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.