Speciális terápiával kezeli magát Reviczky Gábor

terápia Reviczky Gábor színész mágnes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kossuth-díjas színész, Reviczky Gábor nagyon odafigyel az egészségére, jelenleg egy speciális terápiával kezeli magát.

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas művész, Reviczky Gábor két szívroham után még jobban odafigyel a szervezete jelzéseire és mindent megtesz annak érdekében, hogy megelőzze a bajt.

Nemrég egy vizsgálat során kiderült, hogy az érfalai már nem olyan rugalmasak, ezért egy speciális terápiát alkalmaz reggelente.

Reviczky Gábor Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész űrhajóstechnikával gyógyítja magát Fotó: Polyák Attila - Origo

"Reggelente megiszom két deci vizet, majd a nyakamra teszek tíz percre egy mágnesterápiás eszközt. Ez rezgéseket generál, amelyek kedvezően hatnak a szervezetre. Ilyet építenek az űrhajósok szkafandereibe is, hogy a légkör elhagyása után ne szenvedjenek el több mini agyvérzést"

- mesélte a Blikknek a művész.

Ezt az eszközt főként a a hasi verőereinek megerősítésére használja.

"Volt egy vizsgálat, ahol kiderült, hogy a hasi verőerem fala nem olyan rugalmas már. Ez az én koromban természetes, de nagy baj forrása is lehet, amit szeretnék elkerülni, mert

nagyon nehéz műteni, itthon mindössze két orvos foglalkozik ezzel.

Fokozatosan kell hozzászoktatni a szervezetet a használatához, nálam ez már a napi rutin része. Januárban megyek felülvizsgálatra, akkor látszik majd, sikerült-e rugalmasabbá tenni az érfalat" - mesélte a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.