Müller Péter is átesett a koronavírus-fertőzésen - szívhez szóló szavakkal üzent

karácsony Müller Péter üzenet koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kossuth-díjas író, Müller Péter és felesége, Ági is elkapták a koronavírust, de szerencsére enyhe tünettekel megúszták a fertőzést.

Müller Péter és felesége, Ági örülnek, hogy túlvannak a koronavírus-fertőzésen. Ági szerencsére semmilyen tünetet nem tapasztalt, Péter egy éjszaka volt rosszul, de másnapra ő is jobban lett.

A Kossuth-díjas író nem félt a vírustól, de sokkal nyugodtabb, mióta tudja, hogy mindketten átestek rajta.

Müller Péter és felesége is elkapták a koronavírust Fotó: Bielik István - Origo

"Tettem, amit kellett, betartva persze az instrukciókat. Tudtam, hogy ha megkapom a vírust, majd kezdek vele valamit, és minden úgy lesz, ahogyan lennie kell"

- mondta a Ripostnak Péter.

Az író a saját tapasztalatai elmesélése mellett üzent azoknak is, akik most stressztől, feszültségtől telítődve várják az ünnepeket.

"Ne félj, csak játszd el tisztességgel a szerepet, amit erre az életre vállaltál. Hogy amikor majd leteszed a jelmezt, letörlöd a sminket, örök éned azt mondhassa: jó játék volt"

- üzente a megható sorokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.