Ez a véleménye Győrfi Pálnak a koronavírus elleni vakcináról

Hír TV -
Győrfi Pál vakcina védőoltás koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bátran kijelenthetjük, hogy a koronavírus elleni védekezés egyik arca Győrfi Pál. Most kiderült, hogyan vélekedik a védőoltásról.

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője a Borsnak adott interjújában beszélt a koronavírus elleni vakcináról.

"Emlékszem, amikor először tanultam a védőoltásokról részletesebben a mentőtiszti főiskolán, akkor döbbentem rá, hogy ez milyen hatalmas vívmánya az emberiségnek. Ezzel a módszerrel a szervezetet védőpajzzsal láthatjuk el különféle súlyos betegségekkel szemben." – mondta Győrfi Pál.

"A védőoltásokkal kapcsolatban azt is látni kell, hogy azzal, hogy valaki beadat magának egy oltást, nemcsak saját magát, hanem a környezetét is óvja.

A következő hetekben fontos feladatunk lesz eloszlatni a kételyeket, és felülírni azokat a felelőtlen véleményformálókat, akik álhírekkel és téves információkkal bizonytalanítják el az embereket."

– folytatta a szóvívő, aki reméli, sokan élni fognak az ingyenes védőoltás lehetőségével, hiszen ez az egyetlen útja annak, hogy nyájimmunitás alakuljon ki a lakosság körében.

Bizakodó vagyok, hogy a következő évben már nem szükségszerű, hogy a koronavírus határozza meg az életünket

-mondta Győrfi, aki amilyen hamar csak lehet, be fogja adatni a védőoltást.

Hír TV

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.