Delhusa Gjon még mindig küzd a koronavírus-fertőzés mellékhatásaival: " A tüdőmben egy vérrög keletkezett"

szövődmény Delhusa Gjon vérrög koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly év októberében fertőzödött meg a koronavírussal a népszerű énekes, Delhusa Gjon. Még mindig szenved a szövődményektől.

23 napot töltött kórházban Delhusa Gjon a koronavírus-fertőzés miatt, pár napra az intenzívre is került amiért tüdőkapacitása 80 százalék alá esett.

Az énekes bár kigyógyult a fertőzésből, még mindig vannak szövődményei.

Delhusa Gjon

"Minden harmadik nap beszélek a kórház orvosával, és folyamatosan írom, hogy mikor melyik gyógyszert lehet abbahagyni, mikor melyiket kell beszedni. Ha régen, a Covid előtt megláttam egy injekciós tűt, sírva-zokogva kirohantam, vagy legalábbis elfordultam, a betegséget követően pedig mindig én szúrtam be a hasamba az injekciót. Beszéltem is a doktorral, és most vérhígító tablettát kapok, amit még négy hónapig szednem kell, miután a tüdőmben egy vérrög keletkezett még a betegségem kezdetén. Azt figyeltem meg, hogy a rövid távú memóriám pocsék lett, a hosszú távú memóriám pedig pengeéles. Arra emlékszem, hogy a hetvenes években kivel és mit beszéltem. Előtte ilyen nem volt... Annyira élénk lett minden. Tisztán emlékszem, hogy tizenhét éves koromban mit beszélgettem" - mondta a Borsnak Delhusa Gjon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.