Köhögőrohammal kezdődött, pár nap múlva belehalt a koronavírusba az asszony

Forrás: Shutterstock -
betegség halál koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 54 éves asszonyra hirtelen köhögés tört rá majd elájult. Azonnal kórházba vitték, ahol kiderült, hogy koronavírusos. Nem sokkal később meghalt.

Rob Hurley-nek egyedül kell felnevelnie három gyerekét, a walesi családfő nem tudja felfogni a történteket. Felesége ugyanis egyik pillanatról a másikra lett rosszul. Helen egy köhögőroham után ájult el.
„Bevittem a hálószobába, magához tért, majd mondtam neki, hogy mentőt kell hívnunk. Rettegett attól, hogy kórházba kerül" – mesélte a megtört férj.

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

Kiderült, hogy koronavírusos, azonnal az intenzív osztályra került, azonban ott sem tudtak segíteni rajta – írta meg a The Sun.
A házasok utolsó szava az volt egymáshoz, hogy „szeretlek", az asszony ugyanis néhány nap múlva meghalt.

Helent áthelyezték egy szabad szobába, így el tudtunk búcsúzni tőle. Erősnek kellett maradnom a gyerekeimért, majd megszakadt a szívük" – mondta a férj.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.