Csepregi Éva őszintén elmesélte, milyen szövődménnyel küzd a koronavírus miatt

Forrás: Cseleny-Szabo -
szövődmény Csepregi Éva koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csepregi Éva szerencsére egyre jobban van, ám még mindig nem sikerült teljesen megszabadulnia a koronavírustól.

Ahogy azt novemberben megírtuk, a Neoton Família énekesnője, Csepregi Éva is elkapta a koronavírust. A Tények Plusz kamerái előtt mesélte el a sztár, hogy a tünetei alapján eleinte azt hitte, megfázott, később azonban kiderült, hogy őt sem kerülte el a kór.

Szerencsére azóta már sokkal jobban van, ám akad még 1-2 apróság, ami azért emlékezteti a legyőzött betegségre.

„Még nem jött vissza a szaglásom, szerintem olyan nyolcvan százalékos lehet. Amikor főzök valamit, közel kell mennem a fazékhoz, hogy igazán érezzem az étel illatát, de ugyanígy van a parfümmel is" - meséli az énekesnő, aki igyekszik türelmesen kezelni a helyzetet, és próbál előrelátó lenni, nehogy más szövődmények is gondot okozzanak.

Forrás: Cseleny-Szabo

„Vérhígítót szedek, mert ennek a betegségnek az egyik szövődménye lehet, hogy vérrögök keletkeznek a szervezetben. Egy hónapig egyáltalán nem mozogtam, de mostanában már sétálok, biciklizek és tornázom kicsit, mert a kondimra is oda kell figyeljek, de mindent csak fokozatosan csinálok, nem erőltetem meg magam" - mondja Éva, aki alig várja, hogy megkaphassa a koronavírus elleni vakcinát. Sajnos azonban a fertőzés időpontjától számítva 3 hónapot kell várni, így még nem kerülhet sorra.

"Alig várom, hogy leteljen ez az idő és mehessek oltatni magam. Szeretném visszakapni a régi életemet, bízom benne, hogy mások is így gondolják" - írta meg a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.