Életmentő műtétének részleteiről mesélt Novák Zalán - Videó

sportoló életmentő műtét Novák Zalán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Novák Zalán őszintén vallott életmentő műtéte részleteiről. 

Novák Zalán a TV2 Mokka vendégeként egy igen váratlan hír részleteiről mesélt. Elárulta, hogy 2012-ben egy életmentő műtéten esett át, ami egy teljesen hétköznapi hasfájással indult. Úgy gondolta, simán kihordja lábon, legyen az bármi, hiszen mivel egész életében aktívan sportolt, nem lehet túl nagy a baj.

"(...) Elmentem vele orvosohoz, és azt kérdezte, mikor van leginkább ez a hányinger, és mondtam neki, hogy mikor lefekszem aludni, akkor szoktam a legintenzívebben érezni. Egyből jött a kérdés, hogy apukám refluxos-e, és akkor mondtam a dokinak, hogy igen" - ekkor elkönyvelték, hogy Zalánnak relfuxa van, amire savcsökkentő gyógyszereket kapott.

Az állapota azonban nem javult, hanem romlani kezdett. Egyik este, egyedül tartózkodott a lakásában, és ismét elöntötte a hányinger, a hasfájás, majd annyira felerősödött, hogy már mozogni sem tudott, ezért mentőt kellett hívnia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.