Élő adásban vetélt el a híres rádiós, őszintén vallott a részletekről

Forrás: Getty Images for St John Ambulance/2016 Mike Marsland/Mike Marsland -
műsorvezető vetélés Myleene Klass
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szomorú dolog történt a híres angol műsorvezetővel: élő adásban vetélt el. 

Myleene Klass először énekesként vált híressé, ezt követően váltott szakmát, és vált műsorvezetővé. A csinos híresség egy interjúban mesélte el tragédiája részleteit.

"Élőben voltam, és gondoltam, a zenei betét alatt gyorsan kiszaladok a mosdóba. Ekkor szembesültem azzal, hogy mindenem csupa vér" - írja Myleene szavait a DailyMail.

Myleene Klass egy londoni jótékonysági gálán Forrás: Getty Images for St John Ambulance/2016 Mike Marsland/Mike Marsland

Felhívta az egyik legjobb barátját, Lauren Lavernet, aki szintén műsorvezető, és némi beszélgetés után úgy döntöttek, végigcsinálja a műsort. A blokkok között Myleene felhívta őt, Lauren pedig igyekezett lelkileg támogatni barátnőjét.

Mint azt tudjuk, a 42 éves híresség négyszer is átélte a vetéléssel járó fájdalmat, mire sikerült 2019-ben teherbe esnie, és világra hoznia kisfiát, Apollót. A szexi sztárnak van két nagylánya, akik még az előző házasságából születtek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.