Mentális betegséggel küzd Keresztes Ildikó édesanyja

Forrás: tv2 -
édesanya mentális betegség Keresztes Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendkívül őszinte és szeretetteljes a kapcsolat Keresztes Ildikó és 81 éves édesanyja között. Éva néni remek formában van, évtizedeket letagadhatna a korából. Ildikó azonban egy ideje észrevette, hogy az anyukája memóriája már nem a régi.

„Körülbelül három évvel ezelőtt tapasztaltam először, hogy egyre több mindent elfelejt. Nyomban orvoshoz fordultunk, aki gyógyszert írt fel neki. Az orvosság nem elegendő: keresztrejtvényekkel és egyéb logikai feladványokkal is tornásztatjuk a memóriáját. Bár ő ezeket nagyon unja. Nagyon féltem őt, és bízom benne, hogy nem rosszabbodik az állapota" – meséli a holnap megjelenő HOT! magazinban Ildikó, aki igyekszik a legnehezebb időszakokban is pozitívan szemlélni a világot. Tele van tervekkel, és készül a nagy visszatérésre.

Keresztes Ildikó és édesanyja Forrás: tv2

Minderről és még ennél is többről mesél az énekesnő a friss HOT!-ban, mely a megszokotton kívül digitális formában is megvásárolható a digitalstand.hu/hot formában!

A Hot magazin digitalis száma ITT található.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.