Agydaganatra gyanakodott Csonka András: bizarr tünet gyötri évek óta

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Csonka András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta gyötri egy különös tünet Csonka Andrást. A színész problémájára mindeddig sem okot, sem megoldást nem találtak az orvosok.

"Két éve, decemberben elkezdtem egy édeskés illatot érezni az orromban, ami azóta sem múlt el. Nem parfümé, nem öblítőé vagy illatosítóé, semmi ilyenre nem kell gondolni, egyszerűen csak egy meghatározhatatlan illat, amit éjt nappallá téve érzek. Bárhol, bármikor" – mondta el Csonka a Bors-nak.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A színész köztudottan fél a betegségektől, így eleinte arra gyanakodott, hogy agydaganata lehet, amelynek valóban tünete a fantomszagok érzése, de megvizsgálták, és nincs ilyen probléma.

"Szaglásterápiára is elmentem, valamint több orvost is felkerestem, ám egyik sem tudott a betegségemre épkézláb magyarázatot adni. Az egyik gégész barátom szerint valamilyen baktérium állhat a háttérben, amit gyógyszeres kezeléssel lehetne kordában tartani. De úgy vagyok vele, hogy még mindig jobb édeskés illatot érezni, mint büdöset..." – tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.