Szívszorító eset részletei láttak napvilágot: meghalt egy 3 gyermekes, 32 éves férfi, miután megfertőződött a koronavírussal. 

A 32 éves fiatalember január 7-én kezdte el mutatni a koronavírusra jellemző, típusos tüneteket. Párja, a 31 éves Amy Skallist elmondása szerint a férfi köhögött, lázas lett és reszketett. Másnap csináltattak egy tesztet, ami egyértelműen pozitív lett. Sam állapota romlani kezdett, ezért kórházba szállították, ahol azonnal lélegeztetőgépre került, ám ennek ellenére is, a fiatal édesapa kómába esett, majd életét vesztette - írja a Mirror.

Forrás: Facebook

Amy elmondása szerint Sam minden rendelkezést betartott, mindketten otthonról dolgoztak, csak boltba jártak le, ezen kívül teljes izolációban éltek a 3 gyerekkel. Amy sajnos nem tudott végig férje mellett tartózkodni a kórházban, ám amikor eljött a tragikus pillanat, felhívták, hogy menjen be hozzá. 

"Ez életem legszörnyűbb rémálma. Az orvosok és az ápolók megtettek mindent, de látszott rajtuk, hogy rendkívül fáradtak, és, hogy nem Sam volt az első beteg, akit aznap elvesztettek" - mondta.