Megműtötték Lovasi Andrást, el kellett halasztani a koncertjüket

műtét koncert Lovasi András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lovasi András a közösségi oldalán közölte, hogy el kell halasztani a koncertjüket egy műtét miatt. 

Mint kiderült, a híres zenész 1,5 héttel ezelőtt feküdt kés alá, sajnos azonban nem olyan ütemben gyógyul, mint azt eredetileg tervezték, ezért kénytelenek voltak elhalasztani az eredetileg február 12-re ütemezett koncertet. A Lovas Est webkoncert új dátuma március 12-e lesz.

"Kedves Emberek!

Január 15-én volt egy műtétem, azt hittük (én és a szervezők), hogy mire a streamkoncertre elkezdjük a felkészülést, mint egy húszévesé, olyan lesz újra a testem, de ez úgy tűnik, nem így lesz. Mivel nem hajt a tatár, inkább egy későbbi időpontra toltuk az eseményt, az adott időpontban az elmaradt szilveszterről beragadt petárda, tűzijáték és egyéb csinnadrattás vigassági kellékeket semmisítünk meg természetesen ellenőrzött laboratóriumi körülmények között, 500 Ft/pukkanás darabáron! Utána szakrális pecsételés (kéktúra is!), rituális átoltás, ahogy édesanyám szerette. Csak ellenőrzött, hazai biotermelőkből készült szérumok!

A streamkoncert új dátuma: 2021. március 12.

Utána csendes lézerezés!" - írja a közösségi oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.