Már az orvosai is lemondtak a koronavírusban szenvedő betegről: Csoda történt, meggyógyult!

Forrás: Thinkstock -
betegség csoda egészség koronavírus gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírus miatt öt hétig lélegeztették Gyulát.

Az élet és a halál között lebegett öt hétig Gyula, akit a koronavírus támadott meg, és hetekig a lélegeztetőgép fogságában tartott - írta a Blikk.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Orvosai már lemondtak róla, és a család is felkészült a lehető legrosszabbra. Ám öt hét rendkívüli kóma után Gyula visszatért, és az felért egy igazi csodával. Orvosai is alig hittek a szemüknek, hogy a férfi egyik napról a másikra újra talpra állt.

- idézte fel immár otthonában, családja körében Gyula, aki tisztán tisztán emlékszik a túlvilági képekre

Ordítóan tiszta emlékek. Ahogy egy kikötő szerű parton állok, és minden nap jön értem egy hajó. Ugyanazon a hangon szól a kürtje, egy hang kiabál, hogy tessék beszállni. És én minden áldott alkalommal küszködve, kimerülten, de nemet mondtam. Úgy éreztem, ha felszállok a hajóra, akkor vége. Mindig bevillant a feleségem, a gyerekek arca, hogy búcsú nélkül nem mehetek el.

- idézte fel Gyula, akinek az ébresztési folyamata 36 órát tartott. De akkor aztán óriási fordulat történt. Kinyitotta a szemét, és azonnal tudta, hol van, és mi történik. Kommunikálni próbált és a családját kereste. Mára szerencsére egészségesen és boldogan él szerető családjával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.