Hihetetlen! Törött bordával táncolt a Dancing with the Starsban Pásztor Anna - Fotó

törött borda Dancing with the Stars sérülés Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Anna a Dancing with Stars harmadik adásának főpróbáján egy emelés közben megsérült, akkor azt mondták, hogy bordaközi izomhúzódása van. Most azonban kiderült, hogy akkor valójában eltört a bordája. 

Az énekesnő még október végén a Dancing with the Stars harmadik adásának főpróbáján egy emelés közben sérült meg, akkor azt mondták neki az orvosok, hogy bordaközi izomhúzódása van. Január elején azonban felkeresett egy orvost, aki megdöbbentő dologgal szembesítette.

Pásztor Anna alig hitt a fülének, amikor nemrég közölte vele az orvos, hogy törött bordával táncolta végig a Dancing with the Stars adásait.

"A rossz hír, kisasszony, hogy eltörte a bordáját, a jó hír, hogy már-már összeforrt, ami nagy szerencse az elmúlt hetek "heves táncikálása közepette, esetleg vigyen gyertyát egy közeli templom falára, hogy nem engedte a Jóisten, hogy átszúrja a törött borda a tüdejét..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.