Megkapja a védőoltást Csűrös Karolna, de még nem lehet teljesen szabad

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
Csűrös Karola védőoltás trombózis koronavírus elleni vakcina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 83 éves színésznő hamarosan megkaphatja a koronavírus elleni védőoltást. Csűrös Karolna ennek nagyon örül, ám sajnos a lábának még gyógyulnia kell ahhoz, hogy visszakapja régi szabadságát.

Telefonon értesítették Csűrös Karolát, hogy hamarosan sorra kerül a koronavírus elleni védőoltásban. A 83 éves színésznő nagyon örült a hírnek, ugyanis már szeretné visszakapni a régi életét. Sajnos azonban ezt egyelőre más is akadályozza.

„Felhívtak a hírrel, hogy hamarosan megkapom az oltásomat, de még nem mondták meg, pontosan mikor. Természetesen várom, hogy beoltsanak, akkor legalább egy akadállyal kevesebb lesz előttem, hogy újra a 'majdnem régi életemet' élhessem. Sajnos nálam több gátló tényező is fennáll, a lábam még mindig nem olyan, hogy rohangálni tudjak"

– mesélte a Borsnak a színésznő, akinek még tavaly áprilisban keletkezett trombózis a lábában, akkor életveszélyes állapotban vitték kórházba. Azóta sem jött még rendbe, de bízik benne, hogy idővel jobb lesz az állapota.

Csűrös Karola hamarosan megkapja a koronavírus elleni védőoltást. Forrás: MTI/Illyés Tibor

„Utálok sétálni, úgyhogy nem tervezem, hogy összevissza kószálok majd a városban, ha szabad leszek, és jó lesz a lábam. Elég a tudat is, hogy mehetek. De ez még nagyon távolinak tűnő remény, most minden energiámmal arra kell koncentrálnom, hogy járásképes legyek legalább a lakáson belül".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.