Örömhír! Korda György végre megpuszilgathatja Balázs Klárit

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Korda György Balázs Klári védőoltás koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korda György után végre Balázs Klári is megkaphatta a koronavírus elleni védőoltást, így fellélegezhet a házaspár.

Kedd délelőtt kapta meg Balázs Klári az első koronavírus elleni védőoltását, ami nagy örömmel és megkönnyebbüléssel töltötte el. Már alig várja, hogy újra koncertezhessenek férjével, Korda Györggyel. Persze az óvintézkedéseket be fogja tartani, ahogy eddig is tette.

"Nem az oltástól kell félni, hanem a vírustól! Biztos vagyok benne, hogy ha már meglesz a védettségem, utána is maszkot fogok hordani. A keleti kultúrákban ez teljesen elfogadott, megvéd a rossz levegő és az egyéb vírusok ellen is" - nyilatkozta az énekesnő a Borsnak a Szent János kórházból kilépve.

Balázs Klári (született: Boros Klára) énekesnő és férje, Korda György táncdalénekes Forrás: MTI/Zih Zsolt

Klárit természetesen Korda Gyuri bácsi is elkísérte, aki már szintén megkapta az első oltását. Az énekes eddig nem nagyon merte puszilgatni Klárikát, de mivel most már ő is megkapta az első vakcinát, ennek hivatalosan is vége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.