Bevállalta: ennyit hízott és így néz ki most Oláh Gergő - Videó

Fotó / Polyák Attila -
fogyás Oláh Gergő futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oláh Gergőt is megviselte az elmúlt év, nemcsak lelkileg, hanem testileg is. Facebook oldalán számol be az énekes arról, hogy 10 kilót hízott a koronavírus alatt.

Oláh Gergő bevállalta rajongói előtt, hogy 10 kilót hízott az elmúlt időszakban. Az énekes, aki sosem szégyellte honnan jött és hova jutott, unalmában rengeteg evett a koronavírus alatt, úgyhogy ennek most véget kell vetnie és ezért életmódváltásba kezd. Ennek első lépése, hogy beszámolt rajongóinak a tervéről, hogy ezzel is motiválja saját magát és inspiráljon másokat.

Oláh Gergő. Fotó / Polyák Attila

Gergő éppen futni indult húgával a gyönyörű - szinte nyári - időben, de előtte még arra kérte rajongóit Facebook oldalán, hogy mondjanak praktikákat, hogyan tudna leadni 12 kilót és hogyan tudna megszabadulni méretes pocakjától. A rajongókat nem kell félteni, elárasztották Gergőt hasznos jótanácsokkal.

"Próbálj úgy étkezni, hogy ne lakj jól egyszerre. Inkább egyél többször, de keveset. És nem kell lemondani a tápláló ételekről. Most fontos is az erőnlét. Viszont napi többszöri fekvőtámasz hasznos, és néhány pocak erősítő gyakorlat sem árt. A futás is jó, de azért nem kell kifullasztani sem magad. Idő kell hozzá, kitartás, vissza fognak menni a kilók" - írta az egyik kommentelő.

A videó itt tekinthető meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.