Friss hírek Fülöp hercegről: sürgősen másik kórházba kellett szállítani

Forrás: MTI/AP/PA/Adrian Dennis -
Fülöp herceg egészség kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Buckingham-palota megerősítette, hogy Fülöp herceget hétfőn átszállítottak a St Bartholomew's kórházba. További kezelésekre van szüksége.

Fülöp herceg már több mint egy hete van kórházban. A Buckingham-palota nem részletezte, hogy mi a kórházi tartózkodás oka, és azt sem, hogy milyen állapotban van a királynő férje. Mindössze annyit árultak el, hogy Fülöp az orvosa tancsára vonult kórházba megfigyelés és pihenés céljából. Aggodalomra adott okott, hogy Károly herceg az egyik látogatása után könnyes szemmel hagyta el az egészségügyi intézményt.

2020. július 22-én készült kép Fülöp edinburghi hercegről, II. Erzsébet brit uralkodó férjéről Forrás: MTI/AP/PA/Adrian Dennis

Fülöp herceg állapotáról most sem közölt semmit a palota, mindössze megerősítették, hogy valóban másik intézménybe szállították további kezelésekre - írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.