Pánikrohamairól vallott Mihalik Enikő: "Annyira rosszul lettem..."

Forrás: Instagram/eniko -
Mihalik Enikő pánikroham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mihalik Enikő őszintán vallott a rajongói által feltett kérdésekre, így került szóba a pánikroham is. Kiderült, hogy a modell is tapasztalt ilyesmit, de már megtanulta kezelni.

Mihalik Enikő rajongói kérdésekre válaszolva beszélt a pánikrohamokról is. Elárulta, mikor történt meg vele először, és arról is beszélt, rajta mi segít, amikor érzi, hogy rohama lesz.

Pánikrohamairól vallott Mihalik enikő Forrás: Instagram/eniko

"Érdekes történet. Amikor először kiköltöztem New Yorkba, 20 éves voltam és még csak nem is hallottam olyanról, hogy pánikroham, viszont körülbelül fél évvel később megtörtént velem az első ilyen eset.

Annyira rosszul lettem, és olyan hirtelen érintett, hogy még a lábaimat sem tudtam behajlítani.

Azon gondolkoztam, hogy úristen, én tulajdonképpen kaptam egy kisebb szívrohamot? Mert olyan gyorsan vert akkor a szívem. Ez csak az első volt a sok eset közül. Később pedig arra jöttem rá, hogy ezt a pánikrohamot én kreálom saját magamnak"Még mindig vannak sz*r pillanatok"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.