Szlávik János már három éve megjósolta a világjárványt

járvány Szlávik János koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy egy 2018-as interjúban Szlávik János már előre megjósolta, hogy érkezik majd egy veszélyes vírus, amely állatról emberre terjed, és Ázsiából indul majd.

Hihetetlen, de Szlávik János már 2018-ban sejtette, hogy hamarosan eljöhet egy világjárvány. Már akkor megmondta, hogy ez Ázsiából indul ki, állatról terjed emberre, mert ott teljesen mások az állategészségügyi előírások.

Szlávik János már 2018-ban tartott a világjárványtól. Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Sajnos Szlávik János jóslata a koronavírussal beigazolódott.
„Néhány évvel ezelőtt az Egészségügyi Világszervezet már kijelentette, hogy egy olyan járvány jön, ami állatról emberre terjed, és a Távol-Keletről érkezik. Ott teljesen mások az állategészségügyi előírások. Mindannyian tudjuk, hogy a vadállatokban, denevérekben több száz vírus is létezik, olyanok is, amiket még nem ismerünk, és várható volt az, hogy az ottani állategészségügyi előírások miatt számtalan kapcsolat keletkezhet a vadállatok és az ember között. Olyan kapcsolat, ami az európai országokban elképzelhetetlen" - árulta el most Szlávik János a Mondd el Tatár Csillának című műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.