Fülöp herceg soha nem volt még olyan hosszú ideig kórházban, mint most. Meglévő szívbetegség miatt szorult beavatkozásra, ami a hírek szerint jól sikerült, az mégis aggodalomra ad okot, hogy a források szerint Harry herceget megkérték, hogy menjen haza. 

Fülöp herceg egy meglévő szívproblémam iatt került kórházba, és esett át beavatkozáson, ami állítólag a várakozásoknak megfelelően sikerült. Ennek ellenére az nem jelent jót, hogy Harry herceget állítólag megkérték, hogy menjen haza, látogassa meg nagyapját - írja az Express.

Fülöp herceg és unokája, Harry hercegForrás: Getty Images/2015 Getty Images/Phil Walter

A királyi szakértők azt is elárulták, szerencsésebb lenne, ha Harry és Meghan interjúját elhalasztanák, ha tekintettel lennének Fülöp herceg állapotára, de erre már minden bizonnyal nem fog sor kerülni. 

Kiderült, II. Erzsébet követni fogja-e Harry és Meghan "cirkuszát"

Harry és Meghan Oprah Winfrey-nek adott interjúját rengetegen lélegzetvisszafojtva várják, az eddig kikerült részek ugyanis azt sugallják, hogy a pár kész kitálalni mindenről, ami a királyi családon belül folyt. Kiderült, hogy II. Erzsébetet mennyire érdekli ez a "cirkusz". Olvasd el erről a Life.hu cikkét!