Bodó Richárd kézilabdázó másodjára is elkapta a koronavírust: "Rendkívül lesújtott a hír"

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
Bodó Richárd koronavírus kézilabda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bodó Richárd a válogatott március 12-i, valamint március 14-i, Szlovákia elleni EURO-CUP mérkőzését megelőző kötelező PCR tesztje pozitív eredményt mutatott.

A Magyar Kézilabda Szövetség és a MOL-PICK Szeged közös közleményben adta ki, hogy Bodó Richárd másodjára is elkapta a koronavírust, így nem játszhat az elkövetkező meccseken. Szerencsére a teszt a felkészülést megelőzően történt, így a válogatott többi tagjának nem kell karanténba vonulnia. Richárd szerencsére jól van, viszont nagyon csalódott a teszt eredménye miatt.

- olvasható a MOL-PICK Szeged oldalán.

Bodó Richárd Forrás: MTI/Illyés Tibor

Sajnos nincs mit tenni, Ricsi ismételten pihenésre van ítélve, csak abban reménykedik, hogy ezúttal nem lesznek tünetei.

A MOL-PICK Szeged játékosai hetente többször vesznek részt mind kötelező antigén, mind pedig PCR-teszteken, a csapatnál Bodó Richárdon kívül új fertőzés nem merült fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.