Hazaengedték a kórházból a koronavírusos Gáspár Zsoltit

Forrás: TV2 -
Gáspár Zsolt koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jobban van az intenzívre került Gáspár Zsolti. A sztár nem rég elkapta a koronavírust, és tünetei olyannyira súlyosra fordultak, hogy kórházba kellett vinni.

Gáspár Zsolti megkapta a koronavírus elleni vakcinát múlt szerdán, ám pénteken arra ébredt, hogy magas láza van, és meg sem tud mozdulni a fájdalmaitól.

Kórházba vitték, ahol kiderült nem az oltás miatt van rosszul, hanem már előtte pár nappal elkaphatta a koronavírust. Mivel alig tudott lélegezni az intenzív osztályra került, ahol infúziót és oxigént kapott. Szerencsére állapota azóta sokat javult, és hazamehetett a kórházból.

Gáspár Zsolt már otthon lábadozik. Forrás: TV2

„A gyors és hatékony segítségnek hála, hamar javulni kezdett az állapotom. Persze az orvosok még szerettek volna benntartani, de én haza akartam menni. Azóta itthon lábadozom és napról-napra jobban vagyok. Persze még vannak gondok: néha hőemelkedésem lesz és a csontjaim is fájnak, de már egész jó ahhoz képest..." – mondta Zsolti a Borsnak.

A sztár mindenkinek azt üzeni, vegyék komolyan a járványt, és ha lehetőség nyílik rá, fogadják el a felkínált vakcinát.

„Ez a koronavírus nagyon nem játék. Életemben ilyen beteg nem voltam. El lehet kerülni ezt az állapotot, ha mindenki nagyon vigyáz magára, regisztrál és nem tanakodik magában, amikor az orvos hívja, hogy mehet az oltásért!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.