Ada őszintén vallott betegségéről: "Ájulás közeli állapotban voltam, síró rohamok is rám törtek"

Forrás: Pintér Adrienn Ada/Facebook -
terápia pánikroham pánikbetegség Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyjából egy évig szenvedett pánikbetegségben Pintér Adrienn, becenevén Ada. A változást az hozta meg számára, amikor belátta, hogy mentális gondokkal küzd és szakemberhez fordult. 

Ada azt hitte, hogy komoly baja van és nem hitte el az orvosnak, hogy ez pánikroham, amin keresztülmegy. Azt gondolta még akkor, hogy csak annak lehet ilyen baja, akinél valami nincs rendben. Ma már tudja, hogy ez is egy betegség és nem kell szégyellni.

Forrás: Instagram, Ada

Jellemzően csak akkor törtek rá a rohamok, amikor egyedül volt, így például ha hosszabb útra indult autóval, valakinek végig beszélnie kellett vele. Stresszes időszak volt mögötte, szinte egyszerre halt meg a dédpapája és a nagyszülei, valamint a munkahelyén is nagy volt a nyomás. Így Ada úgy döntött, hogy pszichológushoz fordul és rendet tesz magában.

– mondta a tévés, aki jelenleg harmadik gyermekével várandós, így különösen fontos, hogy jó mentális állapotban legyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.